Zeci de percheziții în Constanța. Persoane reţinute pentru trafic de droguri

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat 36 de percheziții domiciliare, dintre care 35 în municipiul Constanța, într-un dosar penal de trafic de droguri de risc.

În urma acțiunilorefectuate de polițiști au fost ridicate 150 de grame de cannabis, peste 100 de comprimate de medicamente cu regim special, 9 ghivece cu plante de cannabis și 8.904 de țigarete.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate și 3 laptopuri, 71 de telefoane mobile, 5 cartele SIM, 2 cântare electronice de mare precizie, 9 grindere și 13.370 de lei și 850 de euro.

Ce au descoperit anchetatorii

Din cercetări a reieșit faptul că membrii grupării ar fi procurat substanțele interzise din China, utilizând aplicații criptate, iar coletele sosite ar fi ajuns pe alte nume decât ale persoanelor în cauză. Persoanele care ar fi cumpărat substanțele interzise ar fi provenit din rândul tinerilor.

În cursul zilei de ieri, față de 14 persoane a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acestea și încă o persoană, cu care ar fi colaborat în activitatea infracțională, să fie prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel