Wilmark, despre tentații, după 20 de ani de relație: "Sunt recunoscător pentru sprijinul necondiționat pe care l-am avut mereu"

Sursa foto: facebook Wilmark
Sursa foto: facebook Wilmark

Wilmark și soția sa, Ioana, sunt împreună de 20 de ani, iar acest timp petrecut unul lângă altul i-a făcut să se înțeleagă aproape telepatic, după cum o spune chiar acesta.

"După atâția ani de căsnicie și 20 de relație, ne înțelegem aproape telepatic. Știm când să ne susținem și când să cedăm; glumim mult și dansăm mult! Nu e ușor, dar gestionăm orice situație cu iubire, dialog și mergem înainte", a spus Wilmark pentru ciao.ro.

"Tentații vor exista mereu, dar încrederea și respectul nostru reciproc au învins mereu. Sunt recunoscător pentru sprijinul necondiționat pe care l-am avut mereu", a  mai spus acesta.

"Soția mea este o femeie incredibilă, puternică și inteligentă. La începuturi, m-a atras atitudinea ei și inteligența care strălucea în fiecare conversație", spune Wilmark.

Acesta recunoaaște că este "foarte romantic": "Îmi place să îi fac surprize și să petrecem timp de calitate împreună. Chiar și în ritmul agitat al vieții noastre, încercăm să menținem vie flacăra sentimentelor cu gesturi de afecțiune."

"Nu ne certăm des, dar când o facem încercăm să discutăm calm și să rezolvăm problemele. Evităm să lăsăm lucrurile nerezolvate să persiste", a mărturisit Wilmark

Cine este Wilmark

S-a născut la 31 mai 1977 în Santafe de Bogota, în îndepărtată și însorită Columbie. A absolvit „Colegio de los Andes”, Escuela de Danza y Musica Latinoamericană din Bogota. În România a urmat studiile Universității de Petrol și Gaze din Ploiești.

Dorul de țara natală, l-au făcut pe Wilmark să-și dorească să aducă în România o fărâmă din ritmurile și pasiunea dansurilor latino-americane. Atmosfera tropicală, oamenii petrecăreți și veseli, toate aceste fiind un mod de viață pe care a fost dispus să-l arate, potrivit descrierii de pe wilmark.ro. Astfel, se face remarcat prin stilul tradițional de dans în prima discotecă latino din România , "Salsa You & Me".

Deschide prima școală de dans Latino din România unde, în calitate de instructor, a format mii de dansatori - unii dintre ei de talie internațională. Are propria trupă de dans cu care face spectacole.

În Anul 2013, este premiat de Albert Torres în Statele Unite că cel mai bun promotor al dansului latinoamerican în Europa. Acesta a fost și jurat în emisiunea "Dansez pentru tine", care se difuza la PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel