Vrancea: Doi bărbaţi bănuiţi de crimă, propuşi pentru arestare preventivă

Doi bărbaţi din Focşani, în vârstă de 25 şi, respectiv, 36 de ani, au fost propuşi în vederea arestării preventive, miercuri, în cazul bărbatului găsit mort în toamna anului 2018 la Castelul de Apă din cartierul Sud al municipiului Focşani, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

'Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au identificat autorii în cazul bărbatului găsit decedat în Castelul de Apă din Focşani, doi bărbaţi cu vârsta de 25 şi, respectiv, 36 de ani, din municipiul Focşani. Cei doi bărbaţi au fost propuşi pentru arestare preventivă, în cursul zilei de miercuri, pentru infracţiunile de omor şi profanare de cadavre sau morminte', a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Angela Van.

Potrivit procurorilor, unul dintre bărbaţii propuşi pentru arestare ar fi recidivist. Din referatul cu propunerea de arestare rezultă că, în aprilie 2018, la câteva zile după sărbătorile de Paşte, cei doi bărbaţi l-au bătut pe cel decedat, aplicându-i lovituri în zona corpului şi a capului şi provocându-i decesul, după care au incendiat cadavrul şi l-au aruncat în Castelul de Apă din cartierul Sud. În luna octombrie a anului trecut, în urma unei sesizări, anchetatorii au descoperit părţi dintr-un cadavru aparţinând unui bărbat, într-un turn de apă dezafectat din Focşani.

În urma cercetărilor, procurorii au stabilit că era vorba de un bărbat din Gugeşti, cel mai probabil un om al străzii, al cărui cadavru fusese dezmembrat şi incendiat, şi au deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel