Vrancea. Accident grav cu o ambulanță

Ambulanță
Ambulanță

Patru persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată, miercuri seară, pe E85, între Adjud şi Sascut, în urma coliziunii dintre o ambulanţă şi un autoturism care nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum secundar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'La ieşirea de pe DN11 A, conducătorul unui autoturism nu a acordat prioritate unei ambulanţe care circula pe DN 2- E85. În urma coliziunii, au rezultat patru victime, trei din ambulanţă şi şoferul autoturismului', a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu. Cei trei membri ai echipajului, şofer, ambulanţier şi medic, au fost răniţi. Pacientul transportat a fost preluat de o altă ambulanţă. 'O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier în municipiul Adjud, în zona Peco Umbrărescu, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea.

Un asistent medical, rănit

La faţa locului a intervenit Secţia de Pompieri Adjud cu modulul SMURD (descarcerare şi ambulanţă SMURD) şi o autospecială de stingere. Victima încarcerată (şoferiţa automobilului) a fost preluată de o ambulanţă SMURD, iar pacientul din ambulanţa SAJ a fost preluat de un alt echipaj al SAJ Vrancea. Un asistent medical din cadrul echipajului SAJ, cu o contuzie în zona capului, a fost preluat de o ambulanţă SAJ Vrancea', a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Potrivit SAJ Vrancea, în accident a fost implicată o ambulanţă de grad 0, care transporta un pacient comatos, intubat, spre un spital din Iaşi. Sensul Adjud-Bacău este blocat, circulându-se alternativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel