Vloggeriță română, BĂTUTĂ pe stradă. Mesajul pentru 1,67 milioane abonați

Vloggerita română Bianca Adam și prietenul său Brandy au fost bătuți pe stradă de un dezvoltator, din cauza unui loc de parcare, se arată într-un videoclip postat pe canalul acesteia.

„Trebuie să știi că, indiferent de circumstanțe, de cât de mare, bazat, bărbat, bogat, șmecher sau frustrat ești, nimic în lumea asta nu-ți dă dreptul să ataci o persoană, să o bruschezi sau mai rău, să o agresezi”, începe Bianca Adam, în videoclipul din 4 iunie.

„Acum câteva zile am fost bătută pe stradă de un dezvoltator. Da? Un dezvoltator, un om de la care cumperi apartamente. Implicit, un om serios și sănătos la cap. Brandy a ieșit cu capul spart din asta și eu fără telefon, iar toate astea lângă casa mea”, a continuat vloggerița.

Lucrurile trebuie spuse

„Ideea este că aceste lucruri trebuie spuse, deși ăsta este un canal de divertisment. Mi-a luat câteva zile să trec peste șoc pentru a putea să mai povestesc încă o dată. Stările de după sunt neplăcute, am avut nevoie de părinții mei, de prieteni, de manageri și tot suportul lor ca să trec peste panică pentru că un incident de genul trezește în tine un fel de frică de oameni pe care eu n-am avut-o niciodată”, a continuat „Tequila”

Cum a început totul

Totul a început de la un loc de parcare. Bianca Adam are deja un loc de parcare plătit lângă bloc, însă construcția altor imobile și condițiile meteo au făcut ca locul său să nu mai poată fi accesat, așa că a parcat în alte locuri. „Era o chestie temporară oricum”.

Dezvoltatorul său, nu agresorul, a rugat-o să își mute mașina și să o pună în fața sălii de fitness, care aparține și lui și antrenorilor care sunt antrenorii ei, erau cu toții prietenii.

Pe 26 mai, în jur de ora 13, Bianca Adam primește un apel de la un număr nou. Era cu un prieten Brandy în casă și răspunde, punând conversația pe difuzor. Persoana care a sunat a început să vorbească urât și să îi spună să coboare.

Întregul videoclip pentru mai multe detalii

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel