Virgil Ianțu și-a deschis propriul restaurant. Se retrage din televiziune?

foto: Virgil Ianțu, Facebook
foto: Virgil Ianțu, Facebook

Virgil Ianțu a intrat în lumea afacerilor.

Virgil Ianțu a decis să își îndrepte atenția către un nou domeniu, HoReCa, și în prezent este managerul propriului său restaurant, în parteneriat cu Claudia Militello. Într-un interviu exclusiv acordat Ego.ro, cunoscutul prezentator de televiziune a dezvăluit surpriza în plan profesional pe care le-a pregătit-o fanilor, oferind și detalii despre planurile sale din industria gastronomică și o posibilă revenire pe micul ecran.

Renunță la televiziune?

Ianțu spune că nu o să se retragă din televiziune, ci speră ca această poveste să meargă mai departe.

“În niciun caz! (n.r. nu se retrage din televiziune) Aceasta este o poveste nouă pentru mine. Este o altă experiență din care am de învățat! Nu pot să zic că mă pricep la treaba aceasta, nu am cum să spun acest lucru. Mă pricep la a fi client, iar din această poziție îmi place să văd ce am de învățat. Televiziunea rămâne o poveste care sper să continue cât mai mult atâta vreme cât sunt sănătos și cât pot să ofer lucruri de calitate publicului!” a mărturisit omul de televiziune pentru sursa citată.

Cei care vor veni la restaurantul din centrul Bucureștiului vor avea ocazia să-l cunoască personal pe Virgil Ianțu pentru că acesta va fi mai tot timpul acolo. În plus, acesta nu intenționează să se oprească aici, ci își dorește să se extindă și chiar să pună bazele unui lanț de restaurante în viitor.

“O să fiu prezent suficient de des și suficient de rar, ca să nu fiu chiar în permanență! Nu am de ce să stau într-un restaurant în permanență, mai ales pentru că am și alte lucruri de făcut! O să fie și surprize! Am de gând să le mai fac surprize clienților din când în când! Aveam în minte lucrul acesta de ceva ani! (n.r. să își deschidă restaurant) Am fost la Sciccheria în Pipera, mi-a plăcut foarte mult conceptul, mi-au plăcut oamenii, am simțit că împărtășim aceleași valori, ne-am apropiat și a apărut această idee a unui lanț. Pe termen lung așa gândim acest proiect! Restaurantul este primul din acest lanț în care sunt și eu implicat și să sperăm că mergem mai departe!” a mai spus Virgil Ianțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel