Virgil Ciulin a câștigat iUmor 2021, Sezonul 11. "Nu mă așteptam să ajung până aici" / Video

Foto: Facebook iUmor
Foto: Facebook iUmor

Virgil Ciulin a fost desemnat câștigător al Sezonului 11 iUmor.

Duminică seara, în finala iUmor, publicul a putut vota doar concurenții care au primit 3 X LIKE în finală de la jurați. Publicul a decis astfel, prin SMS, câștigătorul Sezonului 11. 

La votul publicului au intrat Stevo Joslin, Kiara Firan, Zamfir Silaghi și Virgil Ciulin. După o noapte lungă, Virgil Ciulin a fost ales câștigător, obținând astfel premiul în valoare de 20.000 de euro.

"Nu mă așteptam să ajung până aici. Vă mulțumesc și sper să ne vedem anul viitor la niște show-uri de stand-up", a spus Virgil Ciulin, potrivit a1.ro.

11 concurenți au făcut show în finala iUmor: Claudiu Medeş, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andrieş, Mădălin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin şi Teodor Stroe.  

"Iată-mă sunt aici. Am venit într-un mindset foarte bun astăzi, nu poţi scoate niciun cuvânt rău de la mine.", spunea Virgil Ciulin în deschiderea show-ului.

"Am crescut la ţară, într-o familie modestă. Nu făceam foamea, dar ca să înţelegeţi nivelul, era o reclamă la ciocolată, noi reeditam reclama cu pâine. De Crăciun, sub pom, găseam dulciuri, până nu a mai avut crăci copacul ăla. Bă tati, dar unde e anul ăsta pomul nostru şi mi-a zis stai liniştit nu există Moş Crăciun.", mai spunea el, conform Adevărul.

Numărul de stand up comedy al lui Virgil Ciulin 

"În finala iUmor a Sezonului 11, din 26 decembrie 2021, Virgil Ciulin a venit cu un număr senzațional de stand up comedy. Concurentul a povestit experiențele sale de la frizer și cum urechile sunt un punct erogen pentru el și doar persoanele cu care are o relație apropiată au voie să pună mâna pe ele. Jurații s-au amuzat copios la glumele participantului din finala sezonului 11 de la iUmor.", se arată pe contul de Youtube al emisiunii iUmor de la Antena1. 

Originar din Vaslui și creatorul seriei de video-uri "Istoria cu Virgil", Virgil Ciulin a fost recunoscut ușor de Mihai Bendeac de la prima apariție: "Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clip-urile. Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace". (Detalii, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel