Cine e Virgil Ciulin, ultimul finalist al sezonului 11 iUmor. Mihai Bendeac l-a recunoscut imediat

Virgil Ciulin este ultimul finalist al sezonului 11 iUmor.

Virgil Ciulin, cunoscut pentru seria video-urilor ”Istoria cu Virgil”, a cucerit publicul cu un număr de stand-up clasic seara trecută la iUmor.

Ana Maria Calița și Alexandra Velniciuc (Lady Diana) au fost cele două invitate speciale în ultima ediție de audiții din cel de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului patru concurenți spectaculoși. Votul desfășurat până astăzi, la ora 16.00 în aplicația Antena 1, l-a dezvăluit pe Virgil Ciulin drept câștigătorul ediției.

Originar din Vaslui și creatorul seriei de video-uri ”Istoria cu Virgil”, Virgil Ciulin a fost recunoscut ușor de Mihai Bendeac: ”Te știu de pe internet și ți-am văzut toate clip-urile. Dacă nu ai fi avut atât de multe emoții, ar fi fost unul dintre cele mai bune momente de stand-up pe care le-am avut de doi ani încoace”.

Telespectatorii îl vor revedea pe Virgil Ciulin, despre care Dan Badea a spus: „A fost foarte bun! Nu a avut doar glume, a avut detalii!”, în finala iUmor, la Antena 1.

Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

VEZI ȘI: Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, glume despre Nicușor Dan și Clotilde Armand

În a treia ediție de „Râzi cu ROaST”, pe 1 decembrie, de Ziua României, actrița Doina Teodoru, în rolul Reginei Maria, i-a luat la roast pe jurații iUmor și nu numai: „Exista un protocol. Regele, când ieșea în public, era impecabil. Trebuia să arăți ca o statuie. Cei de astăzi arată ca un tufiș. E și vorba aia românească: haina face pe om. Te uiți la primarul Bucureștiului și zici că toate hainele au făcut pe el. Dar fii bărbat adevărat, îmbracă-te ca un domn, tunde părul militărește și spune-le oamenilor adevărul: da, anul acesta, o să stați în frig, dar vă garantez că, în patru ani, o să aveți alt primar!”

„A dispărut mândria de a fi român”, a continuat Doina Teodoru. „Nu o mai simțiți. A cui este vina? A voastră, bineînțeles, v-ați complăcut în starea aceasta. Oricum, murim, oricum, nu are niciun rost, dar găsiți rostul! Trebuie să fie printre voi și oameni care sunt în stare să ridice țara asta dintre gunoaie, la figurat bineînțeles, pentru că la Sectorul 1 primarul a încercat ceva... Nu a mai ridicat gunoiul o vreme, pentru că încerca să salveze o specie pe cale de disparație: șobolanii”, a spus Doina Teodoru, stârnind hohote de râs.

Doina Teodoru este câștigătoarea sezonului trei „iUmor” de la Antena 1. A reuşit să cucerească publicul cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune. Întrebată cum i s-a schimbat viața după ce a câștigat sezonul, a răspuns astfel: „S-a schimbat destul de mult. Am intrat în echipa lui Mihai pentru „Băieți de oraș”. A fost o experiență extraordinară, m-am distrat teribil și am început să fac niște turnee de stand-up. Eu nu m-aș fi așteptat. Eu nu sunt comediant.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel