Viorica Dăncilă, ropote de aplauze la Constanța: Chiar dacă colegii mei se vor supăra...

Ropote de aplauze, vineri, pentru Viorica Dăncilă la Constanța.

„Putem să facem mult mai multe lucruri pentru români. Iubim românii, iubim oamenii, vrem să mergem în mijlocul lor, iar împreună să contruim România pe care ne-o dorim”, a spus, vineri, la Constanța, Viorica Dăncilă.

„Nu a fost județ în care să nu luptăm împreună. Chiar dacă colegii mei poate se vor supăra pe mine, credința mea și speranța cea mai mare în luptă este în Organizația Femeilor Social Democrate”, a continuat Dăncilă, ulterior primind aplauze.

„Cred în femei”, a mai spus Viorica Dăncilă (n.r. aplauzele au continuat), „cred foarte mult în femei, ele luptă pentru familie, pentru părinți, copiii lor, prieteni și cred că în această campanie este importantă implicarea fiecărei femei”.

„România trebuie tratată ca o familie, în care un președinte trebuie să aibă grijă de fiecare femeie din România, de fiecare copil. Să fie un președinte care să empatizeze cu oamenii, să fie în mijlocul lor, nu doar la alegeri, ci în fiecare zi. Să fie președintele pe care oamenii îl simt aproape, să pună suflet în ceea ce face”, a declarat Viorica Dăncilă la Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate, care are loc la Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel