Viorica Dăncilă - PSD - justiție. Coita: ''Ăsta este marele pariu''

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Analistul politic Alex Coita a vorbit despre situația în care se află PSD având în vedere că președintele Klaus Iohannis dorește ca rezultatul referendumului pe tema justiției să fie pus în practică, având în vedere și consultările cu partidele de la Cotroceni.

Doamna Dăncilă și PSD sunt într-o situație delicată pentru că senzația mea este că ei simt că au capitalizat negativ tentativele de modificări în zona justiției și implicit și problemele cu justiția ale unor foști lideri ai partidului și încearcă să cauterizeze acest subiect tocmai pentru a rămâne la guvernare și a începe o construcție.

Marele pariu este în ce măsură oamenii care au votat PSD în 2016 și într-o mică măsură la alegerile europarlamentare, au votat PSD pentru că au livrat anumite promisiuni și ulterior rezultate în plan economic sau pentru că au promis și au încercat să livreze niște schimbări în domeniul justiției? Ăsta este marele pariu și cu siguranță vom vedea în următoarele seturi de alegeri. Ceea ce văd eu că se întâmplă în partid este că doamna Dăncilă încearcă să se replieze, să câștige timp și apoi să revină pe teme care le sunt favorabile, în general în plan economic, a explicat analistul politic Alex Coita, în emisiunea lui Lili Ruse, la România TV.

Vezi și:  Dacian Cioloș ridică miza după propunerea lui Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel