Viorica Dăncilă, primul mesaj din 2019 - VIDEO

Rodica Mitu / 01 ian 2019 / 11:14 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă, cu prilejul preluării de către România a Președinției Consiliului Uniunii Europene, a transmis un mesaj.

„2018 a fost anul României Centenare, 2019 va fi cel al României europene, promotor al coeziunii între statele membre. Este esențial ca în acest moment simbolic pentru destinul european al țării noastre să dovedim încredere, forță și înțelepciune.

Începând de astăzi vom prelua Președinția Consiliului Uniunii Europene pentru o perioadă de șase luni. România va avea șansa, dar și responsabilitatea, de a demonstra și valorifica potențialul și valențele sale europene, în efortul de întărire a ceea ce reprezintă construcția europeană: o Uniune a cetățenilor, a libertăților, a eforturilor și capacităților noastre conjugate", a spus Viorica Dăncilă.

De asemenea, a precizat că rolul de Președinție a Consiliului Uniunii Europene presupune gestionarea cu imparțialitate și profesionalism a temelor aflate pe agendă.

 VIDEO

 

VEZI ȘI: Dragnea, mesaj în forță: Avem curajul să ne opunemTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23