Viorica Dăncilă, după ce Tăriceanu i-a transmis să nu mai încerce să atragă oameni din ALDE: Vom vedea rezultatul

Dăncilă
Dăncilă

Viorica Dăncilă îi răspunde preşedintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta i-a sugerat să nu mai încerce să atragă oameni din ALDE spre PSD.

Referindu-se la postarea de pe o reţea de socializare a liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, prin care i se sugerează să nu mai încerce să atragă reprezentanţi ALDE de partea PSD, Dăncilă a menţionat: "Este libertate de exprimare. Poate fiecare să creadă ce vrea. Vom vedea rezultatul".

Viorica Dăncilă a vizitat duminică seara Sărbătoarea borşului lipovenesc din Jurilovca şi a apreciat iniţiativa primăriei comunei privind organizarea acestui eveniment. În timpul vizitei din Jurilovca, premierul Dăncilă a făcut şi fotografii cu unele persoane care au felicitat-o şi au încurajat-o.

Sărbătoarea borşului lipovenesc a început sâmbătă, cu recitaluri ale ansamblurilor folclorice din judeţul Tulcea şi cu recitalurile susţinute de Georgiana Maria Chiriţă şi Lidia Buble. Duminică, ansamblurilor din judeţul Tulcea li s-au alăturat cele din Constanţa, pe scena din mini-port susţinând recitaluri Valentin Sanfira, Radu Captari şi Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel