Viorica Dăncilă: Am propus colegilor din ALDE liste comune la parlamentare

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a declarat că vor rămâne aceleași nominalizări pentru portofoliile Mediu, Energie și Relația cu Parlamentul, respectiv cei trei din ALDE, precizând că a propus colegilor de la ALDE care sprijină Guvernul o înțelegere pentru a merge pe liste comune la parlamentare.

„Persoanele pe care le-am nominalizat pentru portofoliile ALDE rămân aceleași. Acești oameni au avut încredere în programul de guvernare. Și-au ținut promisiunile față de electorat. Vrem să avem o relație foarte serioasă, corectă și am propus colegilor noștri de la ALDE care sprijină Guvernul să avem o înțelege să mergem pe liste comune la parlamentare", a afirmat Viorica Dăncilă, miercuri, la finalul CEx al PSD.

Întrebată ce se va întâmpla cu Ministerul de Interne care nu mai are conducere, și Educație unde expiră interimatul de 45 zile, Viorica Dăncilă a spus că va proceda ca la alte portofolii unde nu au fost miniștri, pentru a putea fi plătite salariile angajațiilor din instituții și subordinea acestora.

„Acolo vom proceda la fel cum am fost și la portofoliile unde nu am avut miniștri. Dar vom ține cont și vom găsi soluții astfel încât oamenii să își primească salariile", a explicat Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel