Viorel Lis, atac cerebral. Oana: Nu pot nici să mănânc. Sunt blocată

Oana Lis a povestit un moment îngrijorător.

Oana Lis a afirmat că Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate, iar recent acesta ar fi suferit un atac cerebral, scrie Spy News. Oana Lis a povestit evenimentul.

"Dormeam în pat, ştiam că Viorel e în camera lui şi eram foarte liniştită. Din somn aşa m-a luat. Am auzit un zgomot şi am fugit. L-am văzut că a intrat în cameră, mi-a zis că nu mai vede şi că se simte rău. Am sărit din pat l-am văzut că se dezechilibrează. Am vrut să-l prind, dar a căzut pe pat cu faţa în jos. L-am ţinut cu toată forţa de bluză, dar n-am putut să-l ţin bine. De acolo a căzut pe jos şi s-a lovit aici, de pat. Stătea cu capul în jos, voiam să-l ridic. Cred că a avut un accident vascular cerebral pentru că mătuşa mea a avut aşa ceva şi am găsit-o aşa, că ştiu simptomele", a spus Oana Lis.

Potrivit acesteia, Viorel Lis a refuzat să meargă la spital. Oana Lis și-a arătat îngrijorarea spunând că este cel mai grav episod pe care Viorel Lis l-a avut în ceea ce privește sănătatea.

”I-am zis să doarmă, să se liniştească. Nici eu nu am putut să plec din casa de grija lui. Mă simt şi responsabilă, eu trebuie să iau decizii, să văd cum e mai bine. Oricum sunt agitată. Nu am putut să mai dorm, să mai mănânc. Sunt blocată aşa. Este cel mai grav episod legat de sănătatea lui.

Nu am mai păţit aşa în ultimul timp. El nu realizează cât de grav a fost. Trebuie să ai puterea necesară să îţi vezi în continuare de treburile zilnice şi să fii puternic lângă persoana bolnavă. În momentele alea mă gândeam că nu se mai trezeşte, că nu mă mai recunoaşte, că rămâne paralizat", a mai spus Oana Lis.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel