VIDEO: Ponta, copilotul lui Titi Aur la Raliul Sibiului

ponta-raliu
ponta-raliu

Premierul a mărturisit că abia așteaptă să revină în curse oficiale, după ce nu va mai fi în fruntea Guvernului, scrie oradesibiu.ro.

Ponta s-a înscris pe ultima sută de metri la raliu, dar nu ca și copilot oficial, ci ca unul care face reclamă bună evenimentului de la Sibiu. Premierul s-a suit cu sete în mașina de curse și după câteva sute de metri a mărturisit că dorul de adrenalină în cursele auto este extrem de mare. Ponta a primit un tricou oficial chiar în mașină și nu s-a sfiit să îl schimbe în mijlocul străzii.

”Mi-a lipsit foarte mult. E ca drogul. Nu l-am mai avut de foarte mult timp, de doi ani și mai ales atomsfera în mașină. Mă deconectează de la tot. Cel mai bun loc. Aici mă simt bine. Aici nu mă întreabă nimeni nimic de politică. (..) Când scap de funcția asta normal că vreau să revin în acest sport”, a spus premierul României.

Nu a mai fost huiduit

Ponta a fost solicitat pentru fotografii de spectatorii prezenți la startul festiv al Raliului Sibiului, dar au fost și oameni care au profitat de ocazie ca să îl certe pentru guvernarea acestuia de până acum.

Pilotul Titi Aur spune că va merge cu grijă în aceste două zile în care el și premierul Ponta vor fi deschizători de trasee la Raliul Internațional al Sibiului.

”Fiecare dintre noi avem o meserie, o funcție. Când suntem la volan suntem un echipaj. (..) Nu e cazul nostru să mergem cu viteză pentru că suntem o mașină de deschidere. Cu siguranță că merg cu grijă mai mare pentru că nu suntem concurenți deoarece suntem o mașină de deschidere”, a spus Titi Aur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel