VIDEO. Mesajul EMOȚIONANT al unui protestatar din Belarus: Eu nu mai sunt un ROB. Nu ne vor ierta cei care au murit

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Un tânăr  de 21 de ani din Belarus a transmis un mesaj emoționant despre protestele din Belarus.

Nichita Margulin este un tânăr de 21 de ani din Belarus. De săptămâni bune iese în stradă pentru a protesta alături de prietenii săi. Cu toții contestă realegerea lui Lukașenko și își doresc anularea rezultatului alegerilor. El a venit cu un mesaj emoționant despre situația în care se află oamenii din Belarus.

"Asta nu este o adresare către forțele de ordine, miliție sau militari. Lor li s-a ordonat, noi înțelegem asta. Însă noi avem mândrie, curaj și libertate. Fiecare își face propriile alegeri. Eu mă adresez prietenilor și prieteni în ultima vreme am foarte mulți. Prietenul meu e fiecare belorus care nu s-a temut să își spună cuvântul în stradă. Prietenul la nevoie se cunoaște. Grijile, nevoile și durerile sunt comune. Sunt mândru de fiecare. De cei care ne aduc apă atunci când este extrem de necesară. De cei care au stat alături de mine la proteste și de cei care nu sunt indiferenți.

Cum a spus un prieten de al meu care a fost reținut pe strada Melinicaite: Eu nu mai sunt un rob și copiii mei nu mai sunt copiii unui rob. Noi nu avem cale întoarsă. Nu ne vor ierta miile de mame îndurerate lângă Okrestina. Nu ne vor ierta miile de mame îndurerate din Jodino, de lângă pușcărie, care nici nu știau ce se întâmplă cu copiii lor. Nu ne vor ierta cei care au murit. Nu ne vom ierta noi înșine. Sunt mândru de fiecare. Avem credință în inimi, chiar și frică, dar mergem înainte. Eu sper că pe viitor pe încheieturile mâinilor noastre să fie doar panglici albe. Noi vom învinge, altă cale nu există.", a spus tânărul într-un mesaj video postat pe Facebook.

Вот это гордость и достоинство нации, это сила духа, вера и честь, которую не сломает ни одна рабская система! Не смотря на пытки, издевательства, унижения в Окрестино. Это - Будущее страны-Молодежь- умная, грамотная думающая,честная, порядочная...которую уничтожают и калечат, убивают, делают инвалидами... Пусть живет и процветает Беларусь с таким Будущим поколением

Publicată de Оксана Бердниковс pe Vineri, 14 august 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel