Victor Ponta, prezent la Iași. Atac către ”puternicii” zilei: NU înțeleg

Victor Ponta a comentat azi sărbătorirea Micii Uniri.

Victor Ponta a transmis că a fost prezent la Iași, pentru a sărbătorii evenimentul, la fel cum a făcut-o în ultimii ani. Fostul premier a lansat un atac către liderii politici, precizând că nu înțelege cum nu a venit nimeni la Iași, tocmai în anul Centenarului.

„Azi am fost cu mare plăcere la Iași ( la fel ca și în anii anteriori) pentru o sărbătoare pe care o consider la fel de importantă ca și cea de 1 Decembrie / mulțumesc pentru invitație Primarului Mihai Chirica și felicitări organizatorilor!

Nu înțeleg cum tocmai în Anul Centenarului nimeni dintre "puternicii" zilei nu a binevoit să vină la Iași sau Focșani alături de oameni”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

La 24 ianuarie 2018 se împlinesc 159 de ani de la Unirea Principatelor Române. Cunoscut şi sub numele de "Unirea Mică", acest major eveniment este considerat a fi primul pas important pe calea înfăptuirii statului naţional unitar român, după ce, la 5/17 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza este ales în unanimitate domn al Moldovei, iar la 24 ianuarie/5 februarie, este ales şi domn al Munteniei. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel