Victor Ponta: Klaus Iohannis este un copy-paste de proastă factură

Victor Ponta a declarat, la emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV, că afirmaţiile lui Klaus Iohannis legate de intenţia guvernului de a majora taxele în 2015 nu au nici un fundament, candidatul ACL făcând afirmaţii fără probe.

VEZI ȘI: Iohannis explică momentul când s-a RUPT relația cu Antonescu

"Domnul Iohannis este un copy/paste de proastă factură după Traian Băsescu. "Se pare că..., se pare că...". Nu aşa vorbeşte un preşedinte al României. Şi mie mi se pare că domnul Iohannis habar nu are despre ce vorbeşte. Dacă îl întrebi cât este PIB-ul României, cât este deficitul, cât îi este alocat fiecărui minister în parte, se pare că habar nu are", a replicat Ponta lui Iohannis în legătură cu posibilitatea majorării taxelor şi a renunţării la cota unică.

"Cota de 16% este în programul USL. Klaus Johannis a făcut parte din USL după ce am câştigat alegerile, nu înainte. În al doilea rând, nu avem nevoie de a majora vreo taxă pentru că azi, după primele nouă luni din 2014, suntem singura ţară din Uniunea Europeană, în afară de Germania, care este pe excedent bugetar. Tot ce am adoptat este sustenabil pe 2015 şi 2016", a declarat Ponta.

El a precizat că guvernul său are banii necesari pentru indexarea pensiilor conform legii şi pentru a acoperi reducerea TVA la alte produse alimentare. "Dacă el spune 'se pare', prima întrebare este ca-n Preda: "Pe ce te bazezi?" ", a conchis Victor Ponta, conform RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel