Victor Ponta, după lovitura primită: Miza NU sunt eu

Victor Ponta ar fi vizat de o anchetă a DNA în legătură cu modul în care, printr-o hotărâre de guvern pe care a semnat-o, compania kazahă KazMunayGas a scăpat de plata a 600 de milioane de dolari, datoria istorică a Rompetrol, scrie EurActiv.ro.

Victor Ponta a reacționat și a spus că miza nu este el, ci faptul că CEFC (cea mai mare companie privată din China cu investiții de zeci de miliarde în toată lumea) a vrut să cumpere Kazmunaygas (inclusiv Rompetrol) și să investească în România.

"M-am tot intrebat azi de ce toata Propaganda Securitatii a reincalzit brusc ciorba cu mine cercetat pentru stergerea datoriilor Rompetrol???

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate - cum ar fi ca noi am sters vreo datorie desi scrie clar si in lege si in HG ca e vorba de vanzarea de actiuni ale statului / sau ca eu negociam in Turcia in 2015 dupa operatie memorandumul semnat in 2013/ sau ca Guvernul Ponta a sters datoriile care nu mai exista din 2010 - motiv pentru care DIICOT a si inculpat niste fosti ministrii/ cel mai comic e cu "Ranchul" lui Erdogan la care am fost eu de parca era vorba de George Bush Jr si Turcia si Texas ( sau Ankara si Astana) sunt acelasi lucru)!

Nu - de data ast miza nu sunt eu / ci faptul ca CEFC (cea mai mare companie privata din China cu investitii de zeci de miliarde in toata lumea) a vrut sa cumpere Kazmunaygas ( inclusiv Rompetrol) si sa investeasca in amarata noastra de Romanica peste 2 miliarde facand aici un hub energetic regional!

Iar Securitatea ( prin Propaganda lor descoperita) nu vrea sa se faca in tara noastra alte investitii decat cele controlate total de ei!!! Deci e vorba de bani si politica ! Iar de pierdut o sa piarda iar ..... Romania!", a spus Victor Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel