Victor Ponta: Dragnea continuă să vă păcălească

Moţiunea de cenzură a dat jos Guvernul Grindeanu, dar Victor Ponta continuă cu acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea.

"Ce a făcut Dragnea concret că să se lupte împotriva sistemului. În OUG 13 era o chestie acolo, nu o luptă împotriva sistemului. Tot ce s-a spus azi e o păcăleală pentru toată lumea. A fost o bătălie între Dragnea şi Grindeanu. Viitorul premier va trebui să fie mult mai obedient ca Grindeanu. Alea cu sistemul sunt praf în ochi, prosteală pentru oameni", a spus Ponta. 

"Criză a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi premier. Vrea să conducă Guvernul de la Kiseleff. Liviu Dragnea a continuat să va păcălească. Nu mai credeţi gogoşi. Eu am ales partea bună, chiar dacă partea bună nu a câştigat. Prefer să fiu cu partea bună chiar atunci când pierd o bătălie. Războiul nu s-a terminat deloc. Un asemenea control şi frică pe parlamentari nu am mai văzut. Nu contest decizia de excludere. Mai trebuie însă să fac politică şi voi face", a mai spus fostul premier.

”Domnul Iohannis este în cea mai bună poziţie fără să facă nimic pe plan intern. Pe plan intern a stat deoparte şi PSD şi domnul Dragnea i-a pus pe tavă acest drept dacă mai dă un premier de la PSD sau dacă joacă altfel.”, a adăugat acesta, la România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel