Victor Ponta, atac dur la guvernul Cioloș

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta atacă din nou guvernul tehnocrat prin intermediul Facebook-ului.

„La începutul lui 2012 Complexul Energetic Oltenia era practic în faliment / prima solicitare a partenerilor internaţionali către noul Guvern a fost restructurarea, concedieri colective şi reducerea drastică a producţiei ( ceea ce avantaja evident pe termen lung importurile de energie). Am refuzat aceasta strategie de capitulare / am numit manageri români cu experienţa în domeniu care au păstrat locurile de muncă, au mărit producţia şi au adus societatea pe profit.

În 2015 managerii români s-au trezit cu dosare penale fabricate şi au fost schimbaţi imediat ce au venit „tehnocraţii" ( noul Ministru al Energiei a spus că a primit „ordin" să faca asta- între timp judecătorii au decis definitiv că schimbarea a fost ilegală)!
În 2016 CEO a trecut pe pierdere, se anunţa mii de oameni disponibilizaţi, nu mai sunt bani de salarii şi am ajuns să importăm energie din Cehia şi Ungaria!

Iar acum în conducere este numit un cetăţean german care până să ajungă la Gorj a lucrat în Rusia, Coreea de Nord, China??!!!

Ce credeţi că făcea Propaganda Securistă dacă îl numeam eu pe acest domn ( nu îl cunosc, poate fi bun sau rau, nu asta e subiectul aici)??!? Credeţi că se anuntau PE Facebook să vină protestarii în Piaţă că vreau să vând ţara către Rusia, Coreea de Nord, China ?!? Se sesizau procurorii să îi facă repede un dosar penal?!? Pregătea PNL Gorj o grevă a minerilor contra Guvernului?!?

Din păcate distrugerea sistemului energetic românesc este una din „sarcinile" Guvernului de tehnocraţi! Au fost blocate toate investiţiile în modernizare sau producţie / au fost schimbate conducerile cu oameni numiţi de „Sistem"/ am început să importăm energie! Când vor pleca în Decembrie tehnocraţii vor primi un „bonus" de la şefii lor care i-au numit aici – iar românii vor rămâne să plătească preţul!, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel