Victor Ponta a răspuns invitației unui vechi prieten. Unde se află

Fostul premier Victor Ponta își anunță fanii virtuali că astăzi se află în Parlamentul de la Belgrad, la invitația unui vechi și drag prieten al său și al României. 

Victor Ponta a fost prezent la susținerea Noului Program de Guvernare pentru 2016-2020 a Guvernului sârb, onorând astfel invitația venită din partea premierului Serbiei, Aleksandar Vucic.

"Ma aflu azi in Parlamentul de la Belgrad / am raspuns cu mare placaere invitatiei unui vechi si drag prieten al meu si al Romaniei - Aleksandar Vucic ( Primul Ministru al Serbiei) - de a fi prezent aici cu ocazia sustinerii Noului Program de Guvernare pentru perioada 2016-2020!

Respect enorm Serbia si poporul sarb - in mod traditional cel mai bun si corect vecin al nostru ( chiar daca uneori noi nu am fost la fel de buni si corecti in relatia cu acestia)!

Doresc sincer ca noul guvern, condus cu mare curaj si eficienta de un Prim Ministru extraordinar din generatia mea , sa reuseasca in toate proiectele de dezvoltare economica , prosperitate, securitate nationala si integrare europeana!

Ce este bine pentru Serbia este bine si pentru Romania - si cand ai un vecin care iti este si prieten viata este intotdeauna mai buna si mai sigura!", a transmis Victor Ponta pe Facebook, unde a postat și două imagini realizate în timpul evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel