Victor Ponta a identificat prezidențiabilul de care se teme

Premierul Victor Ponta se consideră un candidat pentru funcția de la Cotroceni avantajat, dar afirmă că singurul competitor de care trebuie să se teamă în campania electorală este chiar el însuși.

"De mine trebuie să mă tem cel mai tare, să nu fac greșeli foarte mari", a declarat premierul Ponta, luni seară, la România TV.

Întrebat dacă a învățat din experiența de prezidențiabil a lui Mircea Geoană, Ponta a replicat: "Am învățat din experiența tuturor. Am fost și în campania domnului Năstase și în campania domnului Geoană. Am văzut și am trăit direct lucruri și, evident, ca și candidat faci greșeli, problema e să nu faci greșeli fundamentale. În rest, cred că v-am mai răspuns, cu siguranță cel mai greu contracandidat pentru mine ar fi fost Crin Antonescu. Oricine va intra în turul II va fi un candidat puternic pentru că va încerca să mobilizeze votul negativ.

Ponta, un candidat pentru Președinție avantajat

Potrivit prim-ministrului, avantajul său, spre deosebire de ceilalți candidați, este că în ultimii 14 ani a fost tot timpul în atenția a mass-media, a adversarilor politici și a instituțiilor statului.

"Pe mine m-a controlat ANI, m-au controlat toate instituțiile. (...) Nu mai e nimic de când m-am născut, nu știu, din clasa a I-a și până azi, bun și rău despre mine. Pot să bag mâna în foc", a adăugat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel