Victor Ponta: Ei vor fi cei mai afectaţi de pandemie. Frustrare şi revoltă!

Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta spune care este categoria socială care va fi afectată cel mai grav de pandemia de coronavirus.

"Tinerii intre 16 si 30 de ani sunt si vor fi cei mai afectati de Pandemia de Coronavirus/in intreaga Lume si in Romania/nu din punct de vedere medical - ci social, economic, educational!

Un milion de tineri romani au in fata un viitor nesigur si amenintator - scoli si universitati disfunctionale din cauza Pandemiei, locuri de munca inexistente , plan de cariera impredictibil, lipsa relatiilor sociale obisnuite, familie afectata financiar sau medical, reducerea drastica a posibilitatilor de miscare la nivel european (pentru educatie sau munca), lipsa programelor speciale si tintite pe tineri privind accesul la credite, educatie sau locuinte!

In acelasi timp acesti tineri au acces non stop, prin retelele sociale, la imagini care arata bogatie, succes, lux (fara nicio explicatie privind sursa si provenienta acestora)!", transmite Victor Ponta într-un mesaj publicat pe Facebook.

Ponta: Diferenţă abisală

"Diferenta abisala intre viata reala pe care o traiesc si lumea virtuala pe care o vad - duce la o criza fara precedent, la frustrare si revolta! În Romania cei care detin Puterea nu inteleg, ignora si dispretuiesc aceste probleme/iar rezultatul va fi o Generatie afectata!

Cine nu investeste in viitor - traieste degeaba in prezent!", apreciază Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel