Victor Negrescu cere adoptarea rapidă a bugetului european: Să trecem peste divergenţe!

Victor Negrescu
Victor Negrescu

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a avut o intervenţie în Parlamentul European, pe tema bugetului european multianual. 

"Am solicitat în plenul Parlamentului European adoptarea cât mai rapidă a viitorului buget european multianual. Primele discuții au început acum mai bine de doi ani, în perioada când eram ministru al afacerilor europene, și iată că astăzi nu avem nicio decizie adoptată aflându-ne în fața unui buget european insuficient pentru România și necesitățile unui viitor mai bun pentru Uniunea Europeană", transmite Victor Negrescu.

"Trebuie să trecem peste divergențe"

"Este nevoie ca liderii europeni, șefii de stat și de guverne care participă la Consiliul European, să adopte rapid o decizie care să privilegieze dezvoltarea UE. Acest lucru înseamnă să trecem peste divergențe, să înțelegem că nu există priorități vechi și noi ci doar priorități ale cetățenilor europeni și să stabilim echilibrul între toate politicile europene.

Există soluții, de la resurse proprii până la creșterea contribuției la bugetul UE, dar pentru acest lucru este nevoie de responsabilitate din partea celor care astăzi decid soarta Europei și inclusiv a României la nivel european", se arată în mesajul lui Victor Negrescu.

Video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel