Urmărește emisiunea live


Victor Ciutacu, întrebări devastatoare. "E război. O să curgă mult sânge"

Jurnalistul Victor Ciutacu a scris, pe blogul său, mai multe întrebări, care, dacă și-ar găsi răspunsul ar avea efecte devastatoare la vârful unor instituții importante. 

Iată întrebările scris de jurnalistul Victor Ciutacu, pe blogul său, pentru "spălătorii de cadavre": 

"- De ce a fost îngropată trei ani declarația inițială, pe surse, a procurorului Iacobescu (retractată după ce ziarul Adevărul l-a dat în primire) privind o șpagă de 300.000 euro de la Bercea Mondialu' către Mircea Băsescu? Cine și de ce l-a sancționat?

- Cine și de ce i-a luat aceluiași procuror, înaintea finalizării, dosarul penal de spălare de bani al clanului Mondialilor?

- Ce s-a întâmplat, instituțional vorbind, în anul trecut între momentul în care Traian Băsescu ar fi aflat că frate-său e șantajat și cel al scandalului politic?

Înregistrări. Ciutacu: D-aia îmi zicea Mircea Băsescu…

- L-au informat pe președinte serviciile secrete, care-l monitorizau pe Bercea, despre afacerile fratelui său cu vârfurile clanului interlop care desfășura activității definite de CSAT drept amenințări la adresa siguranței naționale?

- Apare-n contabilitatea firmelor familiei Băsescu așa-zisul împrumut pe care acesta a susținut, în fața instanței, că l-ar fi contractat pentru afaceri de la Mondial? De ce, înainte de încasare, au fost verificați banii cu lampa cu ultraviolete?". 

Realizatorul de televiziune Victor Ciutacu a punctat urmărirea penală pe numele lui Radu Pricop, soțul Ioanei Băsescu: "Băsescul mic e la brutărie. Ginerele prezidențial Pricop e urmărit penal. Băsescul mare (încă) rezistă. Mi-e că, dacă nu pricepe de vorbă bună, ori se duce jos cuscrul Bebe pe creditele de la BRD, ori se strânge lațul pe Ioana la Nana", adăugând că "Omu' nu se dă dus, joacă la intimidare și forțează confruntarea, se pune pe picioarele din spate. E război, o să curgă mult sânge. Urmează alte imagini". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel