Victor Ciutacu despre minusurile noii guvernări

Victor Ciutacu a scris pe blogul său despre avantajele și dezavantajele noii guvernări, într-un text care al cărui titlu este: ”Iar fură ungurii Ardealul. Și-l apără Băse”.

”Pesediștii și udemeriștii au bătut palma pentru noua și fericita guvernare. Prilej de satisfacție, pentru unii, respectiv de smuls demonstrativ părul din cap, pentru ceilalți. Și, pentru toată lumea, de a constata că politica nu-i pentru fete mari.

Plusuri: o nouă majoritate parlamentară confortabilă, stabilitate guvernamentală, acceptarea nemodificării la vedere a programului de guvernare (protocoalele nu se publică în Monitorul Oficial).

Minusuri: amintirea vie a punctelor anti-UDMR din moțiunea de cenzură și din campania electorală, a prezenței formațiunii reprezentative a minorității maghiare în guvernările Boc și MRU (închiderea spitalelor încă doare), a votului pro-Băsescu la prezidențiale, respectiv a statului acasă în ziua referendumului pentru demiterea lui Băsescu, coabitarea intraguvernamentală cu PC.

Băsescu n-o să stea cu mâinile-n sân. Altfel nu rupea ieri televizoarele disponibile și prietenoase. Șansa lui, după ce a reușit să contribuie sănătos la ruperea USL, e să joace. Că va ataca hotărârea de învestire a cabinetului la CCR, că va încerca să determine urmărirea penală a lui Ponta întru suspendare, că va ataca la moțiunea de cenzură pe linia Interesului Național cu patru stele, ceva tot va face”, a scris Ciutacu pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel