Vela, dispus să răspundă la șapte întrebări, în fiecare miercuri: O să lansez invitația către dvs.

Marcel Vela s-a oferit să răspundă, în fiecare miercuri, la câte șapte întrebări venite din partea cetățenilor. Iată cum are de gând să o facă.

"Nu am putut să rămân indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea dumneavoastră. Așa cum vă anunțam ieri, îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și constructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră.

"Voi răspunde printr-un material video"

Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață, printr-o postare, o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi. Menționez de asemenea faptul că voi răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook. Ne auzim curând", a transmis Marcel Vela, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel