Vass o contrazice pe Udrea: Ideea conflictului între femei și bărbați în politică este falsă. „Cele mai dure şi mârşave gesturi le-am avut din partea femeilor“

andreea vass
andreea vass

Bazându-se pe experiența personală, Andreea Paul Vass, consilier al premierului Emil Boc, a declarat, marţi, la o dezbatere, că este falsă ideea că femeile întră în coliziune doar cu bărbaţii în politică. Aceasta spus că a avut parte de la femei "de cele mai dure şi mârşave gesturi".

"Vreau să trag un semnal de alarmă. Ideea că femeile intră în coliziune cu bărbaţii în politică este falsă. Femeile intră în coliziune cu femeile şi cu bărbaţii. Cele mai dure şi mârşave gesturi, cel puţin din experienţa mea, le-am avut din partea femeilor", a spus Vass, la o dezbatere despre situaţia femeilor în politică.

Liderul PDL Valeriu Stoica a ţinut să o completeze pe Vass, precizând că a văzut lucruri "mult mai grave" pe care bărbaţii le-au făcut bărbaţilor în politică, informează Mediafax

Stoica a mai declarat că dacă vor fi mai multe femei în viaţa politică, se va igieniza limbajul politic, arătând că în prezent se produce o degradare a acestui limbaj.

"Dacă vom avea mai multe femei în politică, vom asista la o igienizare a limbajului politic. Acum avem o degradare a limbajului, s-ar schimba şi estetica acestui spaţiu", a afirmat Stoica.

El a arătat că prezenţa femeilor în viaţa publică va înfrumuseţa acest spaţiu, prin "construcţie şi arhitectură".

Potrivit lui Stoica, niciodată, în nicun regim, femeile nu au fost corect reprezentate în viaţa publică şi politică.

El a spus că acest lucru este cauzat şi de faptul că femeile îşi creează singure anumite bariere pentru că nu au curajul necesar să se impună.

Citește şi:

Elena Udrea despre relația dintre femei și bărbați în politică: În spatele unui bărbat puternic există o femeie puternică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel