Vasile Dîncu: Pe Dragnea îl pândesc pericole

Fostul vicepremier Vasile Dîncu spune că cel mai mare dușman al lui Liviu Dragnea este 'beția puterii', dată de scorul detașat cu care PSD s-a impus în alegerile parlamentare.

"Duşmanul cel mai important - şi mi-aş dori să reuşească să treacă peste asta -, să nu îl cuprindă beţia puterii. În momentul în care ai reuşit asemenea victorie, după ce ai fost singur împotriva tuturor te poate lua beţia puterii şi să îţi pierzi capul", a declarat fostul viceprim-ministru la România TV.

Totodată, Dîncu a avertizat că dacă Dragnea va depăşi acest pericol, urmează altele peste care ar putea trece mai uşor. 

"Să se elibereze de tensiunea negativă din aceşti ani în care s-a luptat pentru libertatea lui şi pentru partid. Dacă va reuşi să redevină senin şi să poată să renunţe la războiul total, să îl păstreze pentru instituţii, pentru modernizarea României, dar să se elibereze de zgura emotională care se naşte în mod normal în aceste situaţii... Mai există un pericol. Cred că îl poate depăşi şi mai simplu. E legat de descoperirea fazelor următoare ale proiectului. De foarte multe ori în România toată energia se duce în prima fază a proiectului", a mai spus Dîncu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel