EXCLUSIV  Vasile Cepoi, la interviurile DC NEWS. RADIOGRAFIA sistemului sanitar. Comparație cu cele din străinătate

DC News continuă seria interviurilor.

În ediția de duminică, 11 martie, invitatul la interviurile DC News este Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătăţii și preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

Vasile Cepoi va aborda subiecte interesante precum situația din spitalele din România, situația pacienților, dar și marele probleme ale României în domeniul sănătății. Totodată, Vasile Cepoi va vorbi și despre uriașul scandal Hexi Pharma. 

Vasile Cepoi va face o radiografie a sistemului sanitar din România pe care îl va compara cu cel din străinătate.

Interviul cu Vasile Cepoi va fi difuzat duminică, 11 martie, începând cu ora 12:00. Interviul poate fi urmărit pe site-ul WWW.DCNEWS.RO, dar și pe pagina de Facebook a DC NEWS.

Vasile Cepoi

Medicul Vasile Cepoi a devenit în 2011 şeful Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate din Iaşi, în urma unui concurs, iar în anul 2003 a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în guvernul condus de Adrian Năstase.

Din iulie 2003 până în februarie a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății, informează Wikipedia. Din 2005 până în 2008 a fost numit director general executiv al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. După această perioadă a profesat ca medic în spitalul "C. I. Parhon" din Iași iar în 2009 a devenit șeful Direcției de Sănătate Publică Iași.

Vasile Cepoi a ocupat postul de ministru al sănătății în guvernul Ponta I. În prezent acesta este preşedinte al Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel