Vânt puternic, probleme în Sibiu

 Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă

Traficul rutier este blocat, miercuri la prânz, pe drumul judeţean 105 A, în localitatea Salcău, şi în municipiul Sibiu, pe strada Malului, iar pe strada Lungă, circulaţia se desfăşoară alternativ, după ce doi copaci au căzut pe carosabil din cauza vântului, a anunţat IPJ Sibiu. 

Update: Un panou publicitar a căzut miercuri după-amiază, în municipiul Sibiu, peste un autobuz în care se aflau călători, însă nimeni nu a fost rănit, totul întâmplându-se din cauza rafalelor puternice, vântul suflând cu 67 de kilometri pe oră, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean. "Municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, intersecţie cu Lomonosov, un panou publicitar a căzut peste un autobuz. Fără victime, fără probleme de trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter. 

Pe alte trei străzi din municipiu sunt probleme din cauza vântului: pe strada Malului traficul este blocat de un copac căzut, pe strada Lungă circulaţia se desfăşoară alternativ tot din cauza unui copac doborât, iar pe strada Tilişca crengile unui copac ating cablurile de curent. Şi în judeţ sunt probleme din cauza vântului. Traficul rutier este blocat pe DJ 105A, în localitatea Salcău, unde un copac s-a prăbuşit pe carosabil, doborât de vânt. Pompierii intervin pentru a îndepărta copacii căzuţi. 

Ştirea initială: Potrivit sursei citate, nu există victime sau pagube materiale înregistrate în urma căderii celor doi copaci din Sibiu şi Salcău. Pompierii lucrează pentru eliberarea carosabilului, susţin cei de la ISU Sibiu. Conform acestora, un alt echipaj de pompieri intervine pentru pentru îndepărtarea crengilor unui copac care ating cablurile de curent de pe strada Tilişca din municipiul Sibiu. 

Un al treilea copac a căzut pe strada Lungă din municipiul Sibiu, aici circulaţia desfăşurându-se pe un fir alternativ. În municipiul Sibiu, vântul suflă cu viteza de 68 kilometri pe oră, însă este posibil ca, în unele zone din oraş, să se înregistreze şi rafale mai mari, potrivit meteorologilor sibieni. Sibiul se numără printre judeţele care sunt sub atenţionare de Cod galben de vreme rea, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel