Vanghelie, declaraţie şocantă despre protestatarii de la Primărie

ROMEXPO - MARIAN VANGHELIE - PROFESORI
ROMEXPO - MARIAN VANGHELIE - PROFESORI

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie nu pare a fi afectat de drama care s-a petrecut în faţa instituţiei pe care o conduce. Vanghelie a spus că nu i-ar fi primit în niciun caz la audienţă pe cei doi protestatari, chiar dacă s-ar fi spânzurat. "Dacă domnul care a murit muncea la negru e fix problema lui", a spus Vanghelie.

"Mă feresc de lucrurile astea, dau bani, însă când aud de probleme, fug! Poate să se şi spânzure cineva. Îţi spun sincer, chiar dacă eram în primărie, nici nu îl primeam pe acest bărbat. Eu primesc zilnic peste 1.600 de mesaje, credeţi că răspund la toate?", a declarat pentru Adevărul primarul Marian Vanghelie.

"Dacă acest domn care a murit ieri lucra la negru, e fix problema lui, nu trebuia să facă plângere la primărie. Vă asigur că nu a lucrat niciodată cu vreuna dintre instituţiile subordonate primăriei", a insistat Vanghelie.

Luni dimineaţa, doi protestari au mers în faţa Primăriei Sector 5. Cei doi au ales o cale extremă de protest şi au ameninţat că îşi dau foc, având la ei o butelie, dar şi material inflamabil. Autorităţile au intervenit în forţă, iar unuia dintre bărbaţi i s-a făcut rău. În scurt timp acesta decedat în ambulanţă din cauza problemelor cardiace, au informat medicii.

Cei doi protestatari erausubcontractori în lucrările de reabilitare termică din Sectorul 5. Aceştia veniseră la primărie pentru a cere să li restituie suma de un milion de lei, pe care pretindeau că trebuie să o încaseze în urma lucrărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel