Val de decese pe şoselele din România. Doi tineri, de 18 şi 19 ani, printre victime

Fotografie de la Kaique Rocha, Pexels
Fotografie de la Kaique Rocha, Pexels

Mai multe accidente rutiere grave au avut loc marţi seară în România. 

Un tânăr de 18 ani a murit, marţi seara, după ce autoturismul în care se afla a lovit un stâlp şi s-a răsturnat, pe un drum judeţean din localitatea argeşeană Dobreşti.

"În urma verificărilor preliminare, efectuate de poliţiştii Formaţiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobreşti, care conducea un autoturism pe DJ 702 (...), având direcţia de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în şanţul din dreapta sensului său de deplasare", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, cele două persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate, fiind extrase de pompieri. Şoferul era conştient şi a fost transportat la spital, iar pasagerului din dreapta i-au fost efectuate manevre de resuscitare la faţa locului, dar fără rezultat.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, scrie Agerpres. 

Accident mortal la Buzău 

O şoferiţă în vârstă de 19 ani a murit, iar două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs, marţi seară, la ieşire din municipiul Buzău, pe Şoseaua Spătarului.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, în eveniment au fost implicate două autovehicule, conduse de către o tânără în vârstă de 19 ani, din Ruşeţu, respectiv de un şofer de 46 de ani, din Bucureşti.

Accidentul s-a soldat cu decesul şoferiţei şi cu rănirea celuilalt conducător auto şi a unui pasager din maşina acestuia, un bărbat de 31 de ani, de asemenea din Bucureşti.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. 

Tragedie şi pe DN 5, Bucureşti - Giurgiu. Două persoane au murit

Şase persoane au fost rănite, dintre care două au intrat în stop cardio-respirator, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, traficul rutier în zonă fiind blocat.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară, pe DN 5, în apropierea localităţii Plopşoru, pe sensul de mers către Giurgiu, în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau şase persoane", a informat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.

Patru dintre persoanele din autovehicul au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.

Femeia şi bărbatul intraţi în stop cardio-respirator după ce maşina în care se aflau alături de alte patru persoane s-a răsturnat pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, au fost declaraţi decedaţi de către echipajele medicale sosite la faţa locului, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. VEZI AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel