"UNPR nu și-a trădat niciodată partenerii". Mesaj pentru Klaus Iohannis, din Sibiu

iohannis klaus dece
iohannis klaus dece

Lideri ai UNPR Sibiu nu susțin schimbarea majorității parlamentară în favoarea PNL, așa cum a spus și președintele Klaus Iohannis că-și dorește. Nu sunt trădători, spun ei, și se țin întotdeauna de cuvânt în fața aliaților lor. 

"Fie că a fost vorba de guvernul Boc, de guvernul Ungureanu, sau de guvernul Ponta, UNPR s-a ținut întotdeauna de cuvânt în fața aliaților săi. UNPR nu și-a trădat niciodată partenerii, nu a participat la căderea guvernelor din care făcea parte și a sprijinit toate proiectele de interes național", a declarat preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Sibiu, Virgil Orlandea. 

UNPR, "brand al seriozității"

Deputatul UNPR de Sibiu, Iacob Pușcaș, a subliniat ca "UNPR a reușit să se impună de-a lungul timpului ca un brand al seriozității atât în fața partenerilor săi politici, cât și în fața alegătorilor, susținând stabilitatea politică necesară punerii în practică a programului de guvernare. Credem cu tărie în interesul național și, de aceea, sprijinim și toate proiectele din domeniul securității naționale ale președintelui României, domnul Klaus Iohannis, așa cum a declarat și președintele nostru, domnul vicepremier Gabriel Oprea", scrie turnulsfatului.ro

VEZI ȘI: Cristina Țopescu, către Puiu Hașotti: Aveam pretenții de la dumneavoastră

Presedintele Virgil Orlandea s-a referit și la activitățile curente ale organizației locale: "Ne pregătim pentru alegerile din 2016. Avem un obiectiv foarte important, ne dorim ca, până la alegerile din 2016, UNPR să ajungă la un milion de membri de partid. Avem o echipă puternică, iar reprezentanții UNPR care ocupă funcții la nivel central sau în teritoriu își fac datoria față de români. Aș mai aminti faptul că, la 1 mai anul acesta se împlinesc cinci ani de la înființarea UNPR. Sunt cinci ani în care partidul nostru a asigurat stabilitatea economică și politică în România. De aceea, îi așteptam alături de noi pe toți cei care ne împărtășesc principiile și vor seriozitate, stabilitate și securitate pentru România". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel