Urmărește emisiunea live


Un pensionar nu mai poate să închidă ochii de când și-a făcut o operație estetică

Fotografie creată de Ivan Samkov, de la Pexels
Fotografie creată de Ivan Samkov, de la Pexels

Un bărbat de 79 de ani este nevoit să-și lipească ochii cu banda ca să poată dormi. Pensionarul trăiește acest coșmar de când și-a făcut o operație estetică. 

Pete Broadhurst, un bărbat de 79 de ani, nu mai poate să închidă ochii de când a făcut o operație estetică pentru care a plătit 11.000 de lire sterline. Pensionarul este nevoit, noaptea, să își lipească ochii cu banda ca să poată dormi, potrivit Metro.

El a decis să facă o schimbare apelând la bisturiu, după ce mama copiilor săi l-a părăsit și i-a spus să „se uite în oglindă”. Odată cu trecerea anilor, pielea își pierde fermitatea și începe să se lase, iar astfel se creează aspectul de „obraji de hamster”. 

În ianuarie 2019, Pete Broadhurst a suferit un lifting la gât, o blefaroplastie și o rinoplastie. După procedura de nouă ore, pensionarul spune că arăta „îngrozitor” și, încă de atunci, este „incapabil să închidă ochii”.

La două săptămâni după, a mers să-și scoată firele și a fost asigurat că efectele secundare vor trece. În cele din urmă însă, Broadhurst a fost diagnosticat cu ectropion - o afecțiune în care pleoapa se întoarce spre exterior. Ochii persoanei în cauză nu se închid complet atunci când aceasta clipește sau doarme. 

CITEȘTE ȘI: Tom Cruise, de NERECUNOSCUT. Actorul, "desfigurat" de operațiile estetice? "Arată ca mătușa mea / Și-a făcut ceva groaznic"

VEZI ȘI: Un pensionar care merge cu skateboardul a devenit senzaţie pe internet / Video VIRAL

Un pensionar în vârstă de 73 de ani din Rusia a devenit senzaţie pe internet după ce o înregistrare video în care acesta merge pe skateboard prin Sankt Petersburg a devenit virală, informa DPA, conform Agerpres.

Igor se dă cu skateboardul din 1981, a precizat surfistul Max Timukhin, cel care l-a filmat pe bătrân şi a publicat videoclipul pe Instagram. Timukhin a povestit pentru publicaţiile din Rusia cum l-a văzut pe pensionar întâmplător, pe când se afla în maşină, la semafor.

'Am parcat, mi-am luat skateboardul şi m-am îndreptat către el'. Timukhin i-a oferit lui Igor echipamentul lui de sport, dar bătrânul a spus că este 'o prostie' întrucât skateboardul lui este mai bun. Internauţii şi-au exprimat admiraţia pentru bătrânul care merge pe skateboard în secţiunea de comentarii a videoclipului. 'Dumnezeule, sper să am şi eu încheieturi aşa de sănătoase când voi avea 73', a scris un internaut pe Instagram. 

Vezi imaginile AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel