Un ofițer rus capturat purta lenjeria intimă a armatei din Ucraina

Un prizonier rus de război care a picat în mâna forțelor ucrainiene a devenit amuzamentul soldaților, după ce aceștia au descoperit că ofițerul era îmbrăcat cu articole intime ale armatei ucrainiene. 

Pe pagina de Facebook a Brigăzii 128 din armata ucraineană au apărut imaginile unui important ofițer rus captura de aceștia.

”Locotenent-colonelul era îmbrăcat în lenjerie intimă și șosete ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Într-o luptă cu armata rusă, Brigada 128 a capturat șeful grupului omolog, persoană ce se ocupa de domeniul informațional-psihologic al armatei ruse a unității militare 47084 (pe una dintre fotografii este un câmp de luptă distrus de luptătorii noștri)”, au scris luptătorii Brigăzii pe pagina lor de Facebook.   

Prizonierul era îmbrăcat cu lenjerie intimă de la armata ucraineană 

”Iată datele prizonierului: Koshel Alexander Olegovich, născut la 5 aprilie 1982, număr personal F-905994, titlu militar - locotenent colonel. Locație permanentă în m. Vladikavkaz în Republica Osetia de Nord - Alania.   

În timpul unei inspecții personale, militarii brigăzii 128 au descoperit surprinși că locotenent-colonelul Koshel purta elemente de lenjerie intimă și șosete cu semnele „Forțele Armate ale Ucrainei”.  

Asta este dovadă că fie și chiloții și șosetele Forțelor Armate sunt mai bune decât lenjeria de corp a lăudatei „Armate a doua mondiale””, au mai scris ucrainienii care l-au capturat pe Koshel.   

Koshel a stat de vorbă cu agenții de contrainformații

După un mesaj ferm pe care l-au transmis armatei ruse, ucrainienii l-au luat în râs pe ofițerul capturat. Forțele ucrainene au explicat încercările disperate ale inamicului de a-l elibera pe prizonier, având în vedere că Koshel menținuse un contact direct cu Mihail Zusko, comandantul Armatei 58 Combinate a Federației Ruse, căruia îi dădea personal rapoarte zilnice.  

”Acum, Koshel depune mărturie către agenții noștri de contrainformații. Priviți-i din nou expresia feței: „curajosul soldat” al armatei ruse, la urma urmei, a fost prins sărind în capcană!”, au mai scris membrii Brigăzii.   

Citește și articolul: Bogdan Chirieac: Tehnica Armatei Roșii este PRAF. Problema este că cineva s-ar putea gândi să apese butonul nuclear

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel