Un lider PNL se întoarce și candidează. Sfidează "sistemul de sclavi de partid"

Un fost copreședinte PNL se întoarce și-și anunță candidatura la Primărie ca independent.

Este vorba despre Mihai Seplecan, dat afară din PNL Cluj. Ulterior, și-a pierdut postul de președinte al Consiliului Județean după ce a rămas fără sprijinul partidului. 

"Sunt adeptul noului, al schimbării și al luptei împotriva sistemului nesimțit menit să perpetueze în România o generație de politicieni închistați în slugărnicie ierarhică, cei care stau în șir indian prin partide și se roagă să le pice șeful din față", spune Mihai Seplecan, potrivit citynews.ro. El a amintit că l-a învins în primă instanță pe fostul premier Victor Ponta "și am făcut-o de asemenea manieră încât o instanță clujeană să-i spună de la obraz că votul nu este un moft".

"Pentru ca mesajul meu să fie clar: jos sistemul de sclavie de partid, jos sistemul de amiciții bolnave și sponsorizări interne mizerabile în bani și influență, am decis să mă raliez demersului jurnalistului Liviu Avram și să-mi depun candidaturile ca independent la Primăria Municipiului și la Consiliul Local Cluj-Napoca, după modelul domniei sale, susținut de trei semnături", a mai spus Mihai Seplecan. El spune că a ales să sfideze "sistemul de sclavi de partid". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel