Un hoţ din Galaţi a spart geamurile supermarketului cu borcanele furate. Bărbatul fusese încolţit de paznici

Un bărbat suspectat de furt dintr-un magazin din Galaţi a fost încolţit de paznicii unui supermarket din Galaţi joi seară. Bărbatul a spart geamurile magazinului cu borcanele pe care le-a furat, în încercarea de a-şi asigura scăparea. 

Din primele informații, suspectul ar fi încercat să fure produse din magazin și ar fi fost observat de angajați, care au blocat ușile de acces. În acel moment, bărbatul aflat la furat a început să arunce cu obiecte diverse în geamuri până le-a spart. A fost alertată și Poliția la 112.

Cazul a fost preluat de Secția 2. Se fac cercetări pentru tentativă de furt și distrugere.

Precizări IPJ Galaţi

"În această seară, în jurul orei 19.30, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a încercat să sustragă bunuri dintr-un market situat pe strada Brăilei, din municipiul Galați. Fiind surprins de agenții de pază care au închis ușile magazinului pentru a-l împiedică să fugă, bărbatul le-a amenințat pe angajate și a aruncat cu borcane in geamuri, spargandu-le.

La fața locului au mers polițiștii Secției 2 care, după verificari, au constatat că bărbatul în cauză, in vârsta de 37 de ani, se afla sub control judiciar, măsură preventivă dispusă fata de acesta cu o zi in urmă, într-un dosar penal în care era cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Persoana in cauza a fost condusa la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi reținută 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie", se arată în comunicatul poliţiei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel