Un evadat a încercat să se sinucidă în Gara Mărășești

Foto ilustrativ. Imagine de Vladimir López de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vladimir López de la Pixabay

Un bărbat plasat în arest la domiciliu, în Galați, a încercat să se sinucidă în Gara Mărășești din Vrancea.

Un bărbat care era plasat în arest la domiciliu, într-o localitate din județul Galați, a încercat să-și pună capăt zilelor. Doi polițiști și un jandarm au reușit să intervină la timp și să-l salveze.

Miercuri seară, doi polițiști și un jandarm au salvat un bărbat de 47 de ani care amenința că se sinucide în stația C.F.R. Mărășești, aruncându-se în fața trenului, potrivit IPJ Vrancea.

'La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti - Cristi, de la transporturi feroviare şi Lucian - Poliţia Oraşului Mărăşeşti precum şi Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea care au identificat un bărbat, de 47 de ani, care ameninţa că se aruncă în faţa trenului. Cu mult tact şi calm, cei trei l-au convins să renunţe la gestul său şi apoi l-au condus la sediul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Mărăşeşti', au informat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii au constatat, în urma verificărilor, că bărbatul de 47 de ani plecase, fără drept, de la domiciliul său din comuna Priponești, județul Galați, acolo unde se afla în arest. 

În cauză a fost deschis dosar penal de evadare, iar bărbatul a fost preluat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, conform Adevărul.

VEZI ȘI: Un bărbat din Dolj a evadat din sediul poliţiei, în timpul cercetărilor

'Evadarea anului': Un deținut evada zilnic din Penitenciarul Constanța, se caza la hotel și pleca la sala de fitness

Un bărbat de 28 de ani, deținut la Penitenciarul Constanța, a evadat de 21 de ori pentru a se caza la hotel, acolo unde avea parte de compania unor prostituate. Totodată, zilnic, deținutul mergea la o sală de fitness, iar seara revenea după gratii. 

El a fost inițial condamnat la 2,4 ani de închisoare pentru proxenetism. Nefiind considerat un pericol, în cazul său s-a decis ca pedeapsa să fie executată în regim deschis, la Penitenciarul Balta Albă. 

Așa, individul a reușit să iasă din penitenciar și să meargă la muncă. Doar că, de 21 de ori, în loc să ajungă la punctul de lucru, bărbatul mergea la hotel și mai apoi, la sala de fitness. 

Și-a urmat planul timp de aproape o lună, până când reprezentanții penitenciarului și polițiștii au aflat și au luat măsuri, scria antena3.ro în luna mai a.c. La pedeapsa inițială, acestuia i s-a mai adăugat ulterior un spor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel