Un deputat PSD are soluţia pentru reorganizare: Fără mâini ridicate...

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Deputatul social-democrat Răzvan Rotaru susţine necesitatea organizării în scurt timp a unui congres extraordinar al Partidului Social Democrat (PSD) ca urmare a pierderii alegerilor europarlamentare, dar şi ca urmare a condamnării preşedintelui Liviu Dragnea.

El a declarat, luni, că toţi membrii PSD trebuie consultaţi cu privire la viitorul partidului şi la viitoarea conducere a acestuia.

"Deja este istorie domnul Liviu Dragnea şi cred că ar trebui gândită o altfel de politică în cadrul partidului, la nivel central şi la nivel local, pentru că nu mai putem continua în felul acesta. Cetăţenii ne-au dat o palmă pentru modul în care am condus. (...) Eu zic că un congres ar fi cel mai indicat şi nu prin ridicare de mână, cum a fost la ultimul congres, ci prin vot corect, legal, transparent", a afirmat Rotaru.

Parlamentarul PSD este de părere că partidul din care face parte are forţa necesară şi resursa umană pentru a "se ridica din nou".

"Am mai trecut prin situaţii grele, dar sunt sigur că avem puterea să ne ridicăm din nou", a adăugat deputatul social-democrat, care consideră că actualul guvern trebuie să rămână în funcţie.

Întrebat dacă o eventuală fuziune cu Pro România ar fi o soluţie, Rotaru a răspuns: "E posibil şi acest lucru. De ce nu?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel