Un deputat PNL renunță la indemnizație. Unde vor ajunge banii

Vladimir Neagu / 17 feb 2017 / 18:26 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul PNL Marilen Pirtea renunță la 5.400 de lei, indemnizație de parlamentar. 

”Nu voi beneficia de banii din această indemnizaţie. În cuantumul acestei indeminizaţii, partial, vor fi daţi partidului, iar cea mai mare parte va fi donată fundaţiei Universităţii de Vest, de unde vom finanţa proiecte educaţionale", a declarat deputatul, potrivit news.ro

El a adăugat: ”Mă gândesc să dau o sumă de bani unor elevi din gimnaziu sau din şcoli din Timiş, unor copii ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate, copii care reprezintă anumite promisiuni educaţionale şi sunt buni la şcoală, copiilor din anumite minorităţi, dar care trebuie să îndeplinească unele condiţii, cum ar fi să nu lipsească de la şcoală şi să fie buni la învăţătură. Din aceşti bani vreau să finanţez asociaţii ale studenţilor. Universitatea de Vest are o gală, Gala Premiilor UVT, iar unul dintre premii este cel pentru studentul anului. O parte din bani vor merge spre acel premiu”. 

Marilen Pirtea va beneficia în continuare de banii pe care Parlamentul României îi oferă pentru cazare sau deplasări de serviciu şi va rămâne în continuare rector al Universităţii de Vest.

[citeste si]

loading...

Te-ar putea interesaloading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11