Un deputat exclus din ALDE s-a înscris în PNL

 Deputatul Cătălin Drăguşanu s-a înscris în PNL Neamţ, adeziunea sa fiind aprobată, duminică seara, de biroul permanent judeţean al filialei. 

Parlamentarul a declarat pentru AGERPRES că, după excluderea sa din ALDE, a analizat întreg spectrul politic şi a ajuns la concluzia că PNL este partidul care îl reprezintă cel mai bine.

'Odată cu excluderea din ALDE, nu cred că se aştepta cineva să fiu exclus şi din viaţa politică. Am analizat spectrul politic local şi am ajuns la concluzia că singura forţă politică ce poate să menţină balanţa în România este PNL. Am decis să continui viaţa politică în acest partid', a declarat deputatul Cătălin Drăguşanu.

Parlamentarul a spus că şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare dar decizia finală va fi a conducerii PNL Neamţ. 'Sunt mai mulţi colegi care şi-au anunţat intenţia de a candida, şi eu mi-am anunţat această intenţie. Indiferent dacă voi candida sau nu, voi face echipă în PNL', a spus parlamentarul.

Cătălin Drăguşanu, fost vicepreşedinte al ALDE, a fost exclus din partid după ce a solicitat organizarea unui Congres Extraordinar al partidului în care să fie adoptat un Cod de Etică prin care membrii cercetaţi penal pentru fapte de corupţie să aibă interdicţia de a candida la alegerile parlamentare. Cătălin Drăguşanu a fost ales parlamentar pe listele USL din partea Partidului Conservator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel