Un copil de 12 ani din SUA va absolvi liceul și facultatea în aceeași săptămână

Imagine de DarkmoonArt_de de la Pixabay
Imagine de DarkmoonArt_de de la Pixabay

Un băiat de 12 ani, din statul american Carolina de Nord, va absolvi liceul și facultatea în aceeași săptămână după ce, în perioada pandemiei, a luat ore suplimentare la școală.

Mike Wimmer, un băiat de 12 ani din Salisbury, Carolina de Nord, a folosit perioadele lungi de inactivitate din pandemie pentru a lua ore suplimentare la școală. Așa a ajuns să finalizeze patru ani de școală într-un an: doi ani de liceu și un colegiu de doi ani, scrie CNN.

Băiatul va primi diploma de absolvent a Colegiului Comunitar Rowan-Cabarrus pe 21 mai, iar pe cea de la Liceul Concord Academy, pe 28 mai.

Mike Wimmer a avut întotdeauna o afinitate pentru tehnologie și se descrie ca o persoană pasionată „de matematică și știință”.

A învățat aproape tot ce știe despre programare și robotică singur și, mai mult, și-a creat un start-up pe care l-a numit „Reflect Social”. Site-ul său arată că „Reflect Social combină platformele sociale populare cu dispozitive Internet of Things (IoT), oferind o nouă experiență socială dinamică.”

Băiatul de 12 ani a primit mai multe oferte de lucru chiar și în afara SUA, are mai multe oportunități de a-și continua studiile și i s-a oferit și o bursă pentru dezvoltarea „Reflect Social”. 

Cu toate acestea, Mike Wimmer spune că își face timp și pentru joacă: îi place baschetul și să construiască lego.

„O mulțime de oameni cred că am renunțat la copilărie sau cumva am pierdut-o, dar eu mă distrez de minune.”, a dezvăluit copilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel