Un candidat PNL a primit cadou o pereche de pantofi. Care a fost motivul

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, candidatul PNL pentru un nou mandat la conducerea CJ, a primit din partea Oanei Badea (PNL), fost secretar de stat în Ministerul Educaţiei, care vizează funcţia de primar al municipiului Aiud, un tricou şi "o pereche de pantofi 100% româneşti".

Ion Dumitrel și-a rupt încălțămintea în prima zi de campanie.

"Pentru că încă din prima zi de campanie electorală la Teiuş a întâmpinat dificultăţi privind echipamentul, (...) am decis să susţinem prezenţa în campania de la Aiud a preşedintelui Consiliului Judeţean Alba - Ion Dumitrel - printr-un echipament corespunzător de campanie electorală, format dintr-un tricou (nepersonalizat) şi o pereche de pantofi 100% româneşti, numai buni de 'rupt' pe străzile neasfaltate ale Aiudului, alături de echipa noastră", a menţionat echipa Oanei Badea pe pagina ei de socializare.

Comentariul este însoţit şi de un filmuleţ în care preşedintele CJ primeşte din partea Oanei Badea un tricou galben şi o cutie în care se află o pereche de pantofi de culoare neagră. "Vin îmbrăcat data viitoare şi încălţat cu ăştia", a spus Ion Dumitrel.

La începutul campaniei electorale, vicepreşedintele CJ Alba Florin Roman, candidat şi acesta pentru un nou mandat de consilier, a scris pe contul său de Facebook, postând şi fotografii în acest sens, că nici nu a început bine campania, că "preşedintele Ion Dumitrel şi-a rupt prima pereche de pantofi".

Ion Dumitrel este preşedinte al CJ Alba de zece ani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel