Un buzoian a ținut cadavrul mamei sale în grădină, câteva luni, pentru a-i încasa pensia

Imagine de congerdesign de la Pixabay
Imagine de congerdesign de la Pixabay

Descoperire macabră într-un sat din județul Buzău. Un bărbat a ținut cadavrul mamei sale în grădină, timp de câteva luni, pentru a-i încasa pensia. 

Un bărbat de 51 de ani dintr-un sat din județul Buzău a încasat cu regularitate, timp de câteva luni, pensia mamei sale, deși femeia nu mai fusese văzută. Poștașul și-a dat seama că la mijloc e ceva suspect și a sesizat autoritățile. Polițiștii din Buzău au demarat o anchetă. 

Cercetările au început după ce poștașul care îi ducea pensia unei vârstnice din satul Puiești, județul Buzău, a spus că nu a mai văzut-o de câteva luni pe femeia în vârstă de 90 de ani, banii fiind încasați de fiecare dată de fiul acesteia.  

Bărbatul de 51 de ani i-a spus poștașului că mama lui este la pat, bolnavă. Totuși, când poștașul a cerut să o vadă, fiul a refuzat pe motiv că nu e curățenie în casă și miroase urât. 

Cadavrul era în grădină, acoperit cu un morman de vegetație uscată

În cele din urmă, polițiștii au găsit cadavrul femeii în grădina casei, acoperit cu un morman de vegetație uscată.

Un comunicat al IPJ Buzău arată că: „Poliţiştii Secţiei 8 Râmnicelu au fost sesizaţi direct de către factorul postal din comuna Puieşti despre faptul că, de mai multe luni nu a mai observat o bătrână de 90 ani. Din primele verificări a rezultat că bătrâna ar fi decedată din primăvara acestui an, iar fiul său, de 51 ani, cunoscut ca şi consumator de alcool, a dus-o în gradina casei şi a acoperit-o cu vegetaţie, pentru a încasa pensia în continuare.”

Femeia ar fi murit în primăvară

Femeia ar fi murit în primăvară, conform unor date preliminare. Surse din cadrul anchetei spun că pe cadavru nu au fost găsite urme de violență. Deși este luată mai degrabă în calcul ipoteza morții naturale, nu este exclusă nici varianta unei crime, potrivit Adevărul.

Bărbatul de 51 de ani ar fi ascuns decesul mamei sale doar pentru a încasa pensia în continuare.

VEZI ȘI: Un bărbat și-a ținut mama moartă în pivniță timp de peste un an, pentru a-i încasa pensia

Un bărbat în vârstă de 66 de ani și-a ascuns mama moartă în pivniță, timp de peste un an, pentru a-i încasa pensia. 

Femeia din regiunea Tirol, Austria, suferea de demență și a murit în iunie 2020, la vârsta de 89 de ani, din cauze naturale. Fiul ei, de 66 de ani, a ținut în pivnița casei cadavrul, timp de mai bine de un an. Anchetatorii spun că bărbatul a vrut să încaseze în continuare pensia. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel