Un bărbat a fost găsit mort la iarmarocul din Tecuci

Sursă foto: Pexels (cottonbro)
Sursă foto: Pexels (cottonbro)

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la Iarmarocul din Tecuci. 

Un bărbat a fost găsit decedat la Iarmarocul din Tecuci organizat cu ocazia sărbătorii de Adormirea Maicii Domnului, transmite România TV. Conform informațiilor, bărbatul de 55 de ani era cunoscut că avea probleme cronice de sănătate.

„La data de 15 august a.c., la ora 06.45, polițiștii Biroului de Ordine Publică Tecuci au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona în care se organizează Iarmarocul, în municipiul Tecuci, se află o persoană de sex bărbătesc decedată.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci care, în urma verificărilor, au stabilit că este vorba despre un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Tecuci.

După examinarea preliminară a cadavrului, nu au fost constatate urme vizibile de violență pe cap, corp și membre.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care a intervenit decesul bărbatului.” Au transmis polițiștii, la solicitarea reporterilor de la Tecuceni.com.

Descoperire macabră în Aeroportul Iași

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit în această dimineaţă, în Aeroportul Iaşi, în stop cardio-respirator, scrie Ziarul de Iași. La faţa locului, la ora 5, a ajuns o ambulanţă  cu medic. S-au iniţiat manevre de resuscitare, fără succes, fiind declarat decesul. Bărbatul avea cetăţenie străină.

"La data de 21 iulie a.c., polițiștii Poliției Transporturi Iași au fost sesizați despre faptul că, unui bărbat i s-a făcut rău, devenind inconștient, în timp ce se afla în Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Iași, la un ghișeu de check-in. Ulterior a fost constatat decesul bărbatului, în vârstă de 66 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă autopsia în vederea stabilirii cauzei decesului." se arată într-un comunicat de presă al poliției. Vezi continuarea articolului și citește mai multe AICI

O tânără din Vrancea a murit după ce a sărit dintr-o mașină în mers

O tânără de 27 de ani a decedat după ce s-a panicat şi a sărit din autoturismul pe care îl conducea, al cărui motor s-a oprit în mers, duminică seara, la Sihlea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, transmite Agerpres.

"La data de 5 iunie, ora 20,10, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum neclasificat, adiacent DJ 202 E, în localitatea Sihlea, drum care ocoleşte podul de peste pârâul Slimnic, prin albia acestuia. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că o femeie de 27 de ani, din comuna Sihlea, în timp ce conducea un autoturism pe o porţiune în rampă, s-ar fi panicat după ce motorul autoturismului s-ar fi oprit şi ar fi sărit din autovehicul, fiind prinsă sub acesta", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, femeia a fost preluată de ambulanţă însă, din cauza leziunilor multiple, aceasta a decedat ulterior.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel