Un agresor cu două topoare a întâmpinat forțele de ordine care au venit să-l aresteze / VIDEO

Sursă foto: Captură Youtube
Sursă foto: Captură Youtube

Un bărbat dotat cu două topoare a întâmpinat forțele de ordine care au venit să-l aresteze.

Duminică, 27 iunie, ora 01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizați de o femeie, de 44 de ani, cu privire la faptul că este amenințată de către concubinul său, în vârstă de 47 de ani. Totul s-a petrecut pe strada Lămâiței, individul fiind extrem de violent și deranjând o stradă întreagă în toiul nopții cu urletele sale.

La solicitarea jandarmilor, care au ajuns primii la fața locului, de a înceta cu tulburarea liniștii și ordinii publice, bărbatul a început să se îndrepte amenințător, fluturând securile spre jandarmi. Aceștia au scos imediat spray-urile paralizante și au acționat pentru a stopa scandalul și amenințările. A fost dus de poliție la Spitalul de Urgență “Elena Beldiman” din Bârlad și internat la secția Psihiatrie, pentru a fi evaluat medical.

“La fața locului s a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fata blocului unde locuiește, având în mâini doua securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Împreună cu o echipa de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu.”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui, potrivit VremeaNoua.

Studentă torturată de bărbatul alături de care avea o aventură. Soția acestuia aflase

O studentă de 26 de ani a fost torturată la propriu de bărbatul de 45 de ani alături de care avea o aventură. Soția bărbatului aflase de relația extraconjugală, dându-i motiv acestuia să își terorizeze tânăra amantă. Studenta a fost supusă unor tratamente grotești, fiind legată, bătută, umilită și amenințată, relatează Realitatea.net. 

Studenta și bărbatul de 45 de ani aveau o aventură, care s-a terminat în momentul în care soția acestuia i-a surprins în timpul unor momente intime. Pentru că nu a suportat despărțirea de soție, bărbatul și-a cerut iertare într-un mod care l-a adus în instanță. Și-a filmat amanta în timp ce o tortura, apoi i-a trimis clipul soției. 

Scene de groază filmate

Bărbatul a ademenit-o pe tânără la barul său unde au consumat băuturi alcoolice, apoi i-a propus să meargă la o locuință din apropierea barului. În locuință, tânăra a fost legată și bătută, fiind amenințată cu moartea. Toate acestea pentru ca studenta să își ceară iertare soției înșelate. Toate cele întâmplate au fost filmate de o angajată a bărbatului (citește continuarea AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel