Ultimul mesaj al lui Călin Farcaș, înainte de a muri: "Nu mai am putere să mă lupt şi cu statul"

Călin Farcaș
Călin Farcaș

Deși a reușit să strângă 200.000 de euro pentru transplantul de plămâni care i-ar fi putut salva viața, statul nu a fost de partea lui Călin Farcaș, refuzând să prelungească acordul încheiat cu Eurotransplant. 

După doi ani de chin, tânărul de 29 de ani, care protesta la Brașov cu aparatul de oxigen lângă el, a murit. Ultimul mesaj al lui Căiln Farcaș arată neputința și resemnarea în fața morții, deși lupta s-a dus până în ultima clipă.

Cu greu reuşesc să mă mai ţin de la o zi la alta să supravieţuiesc. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi care mi-o mai dă ca să mă pot bucura de ea. Nu mai am putere să mă lupt şi cu statul, deşi singurul impediment pe care îl am este un acord cu o clinică din Europa să mă salveze.

Este extrem de frustrant şi umilitor prin ce sunt pus să trec. Dacă eram membrul oricărui stat din Europa eram salvat până acum, nu mai era nevoie de atâta suferinţă şi disperare. Nu doresc nimănui să treacă aproape zilnic razant pe lângă sfârşit. După doi ani în care am privit moartea direct în ochi...", a scris Călin, cu puțin timp înainte de a muri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel