Turcan: PNL are de învățat din mesajul protestatarilor

 Preşedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că PNL trebuie să fie primul partid care învaţă din mesajul sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă în aceste zile, în condiţiile în care PSD, Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu nu au înţeles nimic din cererile acestora. 

Ea a adăugat că momentul crizei politice actuale va "separa apele" şi va arăta ce forţă politică poate fi partenerul onest al cetăţenilor. 

"Trebuie respectaţi şi întărită solidaritatea faţă de ei, demonstrat că în vârful politicii la nivelul decidenţilor politici, mesajul lor este ascultat şi din ce am văzut în ultima perioadă sunt foarte puţini care au înţeles mesajul cetăţenilor. Domnul Dragnea nu a înţeles nimic, PSD nu a înţeles nimic, domnul Grindeanu, şeful Guvernului care a dat această lovitură, nu a înţeles nimic. Faptul că ei nu înţeleg nimic nu este o surpriză pentru nimeni, însă PNL înţeleg şi cred că primii care trebuie să înveţe din mesajul celor din stradă trebuie să fie PNL, şi asta înseamnă decizie politică responsabilă, transparentă, corectă, implicare faţă de fiecare cetăţean. Eu cred că acest moment va separa apele, acest moment va arăta ce forţă politică poate fi cu adevărat să fie partenerul onest al cetăţenilor şi cine mimează parteneriatul. Ca preşedinte interimar al PNL, asta este cea mai mare dorinţă a mea, ca PNL să devină un simbol pentru toţi cei care vor în România un partener politic care să le apere interesele", a afirmat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel